En helt fantastisk 25 års jubilæumsfest

Fredag den 27. januar mødte ca. 350 glade og festklædte mennesker op i Smørum Idrætscenter. Baggrunden var, at Ældre i Bevægelse fejrede foreningens 25 års jubilæum med et brag af en fest.

Formand Per Husted bød velkommen til alle, og her var der også en særlig velkomst til Karsten Søndergaard og hans hustru Anni Wiese Høgholm. Karsten Søndergaard var inviteret med som repræsentant for Egedal kommune. Der var også en særlig velkomst til Dan Haugbøl og Kirsten Haugbøl. Dan Haugbøl var inviteret med som repræsentant for EIF. Dan Haugbøl var faktisk med til at starte ÆIB for 25 år siden.

Herefter overgav han ordet til aftenen konferencier, som kunne fortælle om et fantastisk program for aftenen, hvor Ældre i Bevægelses formand Per Husted blandt andet havde den store glæde, at udnævne foreningen tidligere kasserer, og nuværende revisor, Jørgen Holm til æresmedlem. Per Husted lagde blandt andet vægt på, at det var Jørgen Holms altid store engagement der gjorde ham fortjent til denne titel.

Aftenen bød en lækker 3 retters menu, leveret Café Smørhullet. Under middagen var også plads til et par super flotte festsange, forfattet af 2 af foreningens medlemmer.

Efter middagen efter middagen gik ÆIB´s sangkor på scenen, og ligeledes havde cykelholdet et indlæg. Så kom alias Kim Larsen på scenen, og det gav mange af gæsterne lyst til at synge med på den kendte sange, bl.a. Susan Himmelblå fra Midt om Natten.

Det var dog ikke den eneste alias denne aften, nej festen fik også besøg af ingen ringere end ” Elvis Presley. ” Jeg skal love for, at det satte gang i danseskoene hos en stor del af de fremmødte. When ” Elvis ” has left the building, fortsatte danselysten til gode evergreens fra danseorkestret Sweepy Swing.

Aftenen igennem blev alle jubilæumsgæster serviceret at energifyldte, smilende og servicemindede unge mennesker fra Smørum Håndbold. De gjorde alle deres til at understøtte den gode stemning, ikke mindst da 3 af de unge sidst på aftenen gik på scenen og gav et nummer.

Stor tak til arrangørerne for en helt fantastisk jubilæumsfest.

Susanne Christensen

Billeder fra fest 20 år

 

Billeder fra fest 15 år

Jubilæumsfesten 15 år. Der er lagt billeder ind fra festen
på 
Leo´s hjemmeside tast
her