Cykelture

Velkommen til vores hjemmeside

ÆIB’s cykelhold
Vi cykler torsdag formiddag med start fra Smørum Idrætscenter kl. 10.00
Vi cykler ca. 2 timer, og stræber efter at være retur ved 12-tiden. (afhængig af vejr og vind og evt. punktering) – der holdes passende pauser, så tag lidt vand/frugt eller andet med.
Vi cykler hele året rundt, men starter dog ikke ud i øsende regnvejr – og ruterne er meget forskellige. Nogen gange bakket og grusveje, andre gange lige ud af landevejen.
Det er obligatorisk at have cykelhjelm på, og vi anbefaler også gul sikkerheds-vest
(ÆIB har veste)
Som regel er der en turleder, men er de alle forhindret, aftaler de fremmødte en tur. Turlederne har mobiltelefoner med – og der også en hjertestarter med.
Om sommeren køres der længere ture, hvor vi har madpakker med, eller finder et listigt sted at indtage noget føde.
Alle kan være med, så bare mød op.

Cykelholdet 2021
På vores torsdagstur d. 28. oktober kørte vi hjem via Tørveslettevej hvor vi stoppede ved den nye sti der et par dage forinden var åbnet mod Smørum Parkvej. Vi syntes at den nye sti skulle indvies med manér så den medbragte snor blev rullet ud og Birgit klippede højtideligt snoren over og vi tog den nye sti i brug.
Foto: Steen Knudsen

Aeib cykelhold A5-2

Her er et lille udpluk af nogle skønne ture med “torsdags-cykelholdet”.Det er både fra de almindelige 2-timers ture her i omegnen,  og fra de længere “madpakketure” ud i landet.Som I kan se, hygger vi os gevaldigt.
Fotos af Nanna Kortbek

ÆIB cykelbilleder 2021